Over ons

Wie zijn wij?

VKU Prefabs

VKU Prefabs is gevestigd in Nijnsel, met jarenlange ervaring als metselbedrijf in Midden- en Zuid-Nederland. Door de toenemende vraag van prefab schoorstenen is VKU Prefabs ontstaan. Hiermee bieden we meer mogelijkheden voor een nieuwe schoorsteen, voor een prijstechnisch interessant tarief.

VKU Prefabs staat voor maatwerk. De volledige productie van prefab schoorstenen gebeurt in eigen huis. Van uittekenen tot productie. Zorgen voor een moderne, stijlvolle uitstraling van een huis, straat of wijk maakt ons blij. Tevreden klanten geven ons voldoening. Is de klant tevreden? Dan zijn wij dat ook!

Benieuwd naar meer informatie of vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Waar staan wij voor?

Kwalitatieve, duurzame oplossingen
Kwalitatieve, duurzame oplossingen
Interessante tarieven
Interessante tarieven
Prijstechnisch zeer interessant
Prijstechnisch zeer interessant
Snelle levertijden
Snelle levertijden

Onze diensten

Prefab schoorstenen

Voor de juiste uitstraling van een huis, straat of complete wijk; VKU Prefabs biedt hoogwaardige kwaliteit met lichtgewicht schoorstenen. Deze kunnen rechtstreeks op de dakplaten worden gemonteerd, zonder extra ondersteuning of een ingewikkelde constructie.

Wandpanelen

Met de prefab wandpanelen van VKU isoleert en renoveert u een woning of gebouw in een handomdraai. De maatwerk panelen produceren we in het formaat van uw keuze. De panelen worden met met steenstrips bekleed voor de juiste, passende uitstraling en vervolgens direct tegen de buitenmuur gemonteerd. Onze wandpanelen zijn niet alleen innovatief, maar ook duurzaam, water- en vorstbestendig. Dé oplossing voor uw renovatieproject.