Gepatenteerde EPS-constructie

Prefab schoorstenen

Prefab schoorstenen

Prefab wil zeggen dat de schoorsteen al vóór plaatsing volledig in elkaar wordt gezet. De visuele uitstraling van een woning, straat of zelfs volledige wijk wordt mede bepaald door de schoorsteen. Een prefab schoorsteen wordt gemaakt vanuit een gepatenteerde EPS-constructie: een duurzame, lichtgewicht oplossing met een lange levensduur.

Lichtgewicht oplossingen

VKU Prefabs biedt hoogwaardige kwaliteit met lichtgewicht schoorstenen. Een traditionele, gemetselde schoorsteen weegt ongeveer 1500 kilo, een prefab schoorsteen slechts 250 kilo. Deze kunnen rechtstreeks op de dakplaten worden gemonteerd, zonder extra ondersteuning of een ingewikkelde constructie.

Voor wie?

Prefab schoorstenen hebben vele voordelen. Hoe hoger de afname, hoe groter de voordelen. Dat maakt dat onze prefab schoorstenen met name geschikt zijn voor (bouw)bedrijven die vaak te maken hebben met schoorstenen. Maar ook voor een particuliere consument met behoefte aan een snelle, duurzame en goedkope oplossing is de prefab schoorsteen interessant.

Op maat gemaakt

Een prefab schoorsteen biedt vele mogelijkheden. Denk hierbij aan grootte, materiaal, kleur en afwerking. Alle schoorstenen worden computergestuurd, ingetekend op de wensen van onze opdrachtgever.

Wat de wens ook is, bijna alles is mogelijk. Neem contact met ons op: wij denken graag met je mee.

Voordelen

Direct op de dakconstructie te plaatsen
Doorvoerkanalen mogelijk
Lichtgewicht, zonder onderconstructie
Volledig circulair, geen restafval
Kwalitatief en duurzaam
Productie van A tot Z in eigen huis
Interessante tarieven
Snelle levertijden

Wandpanelen

Met de prefab wandpanelen van VKU isoleert en renoveert u een woning of gebouw in een handomdraai. De maatwerk panelen produceren we in het formaat van uw keuze. De panelen worden met met steenstrips bekleed voor de juiste, passende uitstraling en vervolgens direct tegen de buitenmuur gemonteerd. Onze wandpanelen zijn niet alleen innovatief, maar ook duurzaam, water- en vorstbestendig. Dé oplossing voor uw renovatieproject.

Een offerte aanvragen?